Petbox
Bliv medlem
Priser
Sådan virker det
FAQ
Kundeservice
Support
Kundeservice
Betingelser
Returret
Sådan tilmeldes du
Cookie politik
Privatlivspolitik
Betingelser

Bankoplysninger

Bank: Nykredit
Regnr: 5479
Kontonummer: 5102267
IBAN: DK4854790005102267
BICCODE/SWIFT: NYKBDKKK
Mobilepay: 52407309

Priser og fragt

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner, DKK og er altid inklusiv 25% dansk moms.
Vi tilbyder fragt med PostNord pakkebox (DKK 39) eller til egen adresse (DKK 49).
Vi tager ikke gebyr ved betaling med kreditkort eller opkræver transaktionsgebyr.
petbox.dk modtager Dankort, Dankort/Visa, Visa, Mastercard, mfl. Bankoverførsel og Mobilepay.

Ved betaling med kreditkort lagrer vi aldrig dine kreditkortoplysninger og udføres altid via krypteret SSL efter PBS foreskrifterne. Transaktioner håndteres af WannaFind ApS.

Bemærk at der vil stå Legaard IT / Petbox / Petclub på din bankkonto når vi hæver pengene.

Personaledatapolitik

Alle oplysninger opbevares på betrykkende vis og er utilgængeligt for 3 part. Alle oplysninger er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos petbox.dk
Data, billeder eller andre personlige oplysninger som kommer petbox.dk i hænde vil aldrig på noget tidspunkt blive stillet til rådighed for 3 part eller videresolgt.
Vores registrering af personlige oplysninger er udelukkende til formål for at kunne levere varen til dig.
Når du køber varen hos petbox.dk udbeder vi dig dit navn, adresse, telefonnummer og Email udelukkende til behandling af din ordre.
Unge og børn under 18 år kan kun købe varer med godkendelse af deres forældre eller værge. Vi annullerer handlen i tilfælde af fejl.

Leveringsbetingelser

Alle angivne leveringstider er angivet i hverdage. petbox.dk fremsender altid produkter via PostNord. petbox.dk kan ikke stilles til ansvar for eventuelle forsikelser som skyldes fragtmanden.
petbox.dk leverer ikke til udlandet.

Indgåelse af aftale

Ved køb skal betingelserne accepteres. Kunden opfordres til at læse betingelserne igennem og bekendtgøre sig med det forpligtelser og rettigheder som vilkårene præsenterer.
En købsaftale er først bindende når kunden modtager en ordrebekræftelse fra petbox.dk. Ordrebekræftelsen afsendes til kunden angivne Email adresse.
Ved klik på tilbage knappen kan eventuelle tastefejl og varebestillinger rettes inden købet accepteres.
Vi danner dig et overblik over din ordre inden du kan godkende den. Således garanteres at alle dine indtastede oplysninger og bestillinger er korrekt.

Abonnement og opsigelse

Når du køber den første Petbox tilmelder du dig automatisk et løbende månedlig abonnement. Abonnementet skal opsiges eller sættes på pause inden d.20 i en given måned hvis du ikke ønsker at fortsætte aftalen.
Dette kan du gøre under login eller ved at sende en support ticket.
Hvis der foreligger specielle tilbud og rabatkoder, vil abonnement- og opsigelses betingelserne fremgå tydeligt på bestillingsformularen.
Ønsker du at opsige aftalen helt, skal du blot sende en support ticket. Opsigelser skal være os i hænde inden d.20 i en given måned.

Hvis betaling fejler

Ved fejl på hævekort eller hvis det ikke lykkes os at hæve pengene efter aftalen, fremsendes du en traditionel faktura på E-mail og eventuelt pr. Brev.

Fortrydelsesret

petbox.dk yder altid 14 dages fuld fortrydelsesret der er gældende fra den dag du modtager dine varer.
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i sammen stand og mængde som da kunden modtog den.
Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen er blevet brugt og anvendt på en sådan måde som åbentlyst forringer varens salgsværdi væsentligt.
Eventuelle omkostninger der kan være forbundet med at tilbagelevere varen afholdes udelukkende af kunden.
Hvis fortrydelsesretten udelukkende anvendes for at skade eller genere petbox.dk bortfalder fortrydelsesretten.
Fortrydelsesretten gælder også hvis kunden nægter at modtage varen på posthuset/pakkeshoppen eller ved levering.
Fortrydelsesretten gælder også hvis kunden personligt tilbageleverer varen på vores fysiske adresse efter forgående aftale.
Du kan ikke benytte dig af fortrydelsesretten, såfremt dit abonnement er påbegyndt. Dit abonnement regnes som påbegyndt efter din 14-dages fortrydelsesret er bortfaldet.

Læs mere om fortrydelsesretten her

Returnering

Ved returnering af varer skal der altid vedlægges en kopi af den ordiginale faktura og med oplysninger om kunden ønsker varen returneret og om pengene skal retur.
Gem altid kvitteringen ved returnering.
Ved returnering af varer betaler kunden altid selv for forsendelsen.
Returnerede varer skal altid indpakkes forsvareligt. Beskadigede returvarer byttes eller refunderes ikke hvis skaden er sket på grund af fejlagtig håndtering eller mangelfuld embalage ved returneringen.
petbox.dk håndterer returvarer i den rækkefølge de ankommer. Hører du ikke for os indenfor 5 arbejdsdage bedes du kontakte os.
Returvarer sendt til os pr. Efterkrav modtages ikke.

Læs mere om returnering her

Reklamation

Der ydes reklamationsret efter købeloven i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder af kunden kan klage over fejl eller mangler ved produktet der er opstået op til 24 måneder efter køb.
Fejl eller mangler må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller fra anden skadeforvoldende adfærd der har medført manglen.
Reklamationen skal være os i hænde indenfor rimelig tid efter manglen er konstateret.
Reklameres indenfor 2 måneder anses den for at være rettidig.
Så fremt en reklamation er berettiget kan kunden som forbruger klæve omlevering af varen såfremt omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for leverandør eller på anden måde er umulig.

Tilfredshedsgaranti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Er du ikke tilfreds med din Petbox så returner den tilbage og vi tilbagebetaler det fulde beløb for boxen. Du skal blot selv sørge for returfragten. Når vi har modtaget boxen tilbagefører vi det fulde beløb. Vedlæg venligst en note eller skriv en mail til os med information om hvorfor du ikke er tilfreds så vi kan gøre det bedre.

Returneringer sendes til nedenstående adresse. En returnering er kun gyldig hvis indholdet er intakt indenfor rimelighedens grænser. Dvs. En box må gerne være åbnet men det originale indhold må ikke have mangler. Boxen skal returneres inden 14 dage efter modtagelsen.

Rabatkoder mm

Vi afholder kampagner med rabatkoder lejlighedsvist. En rabatkode virker kun 1 gang. Har du anvendt en rabatkode fratrækkes rabatten derfor kun på den første Petbox. Herefter gælder normalprisen på efterfølgende Petbox.
En rabatkode må gerne overdrages til anden part.

Prøvepakker

Petbox afholder løbende kampagner med prøvepakker. Ved en prøvepakke betales en kampagnepris for den første Petbox. Herefter løber abonnementet til normalpris indtil du opsiger eller sætter din Petbox på pause. En prøvepakke gælder kun nye kunder og maksimalt en prøvepakke pr. Husstand.

Når du køber/tilmelder dig en prøvepakke så tilmeldes du automatisk den valgte månedlige leverence. Du skal opsige eller pause din konto inden d.20 i en måned hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Nyhedsbrev

Nyhedsbreve tilbydes når en vare bestilles og kunden oprettes i systemet. Tilmelding til nyhedsbrev tilbydes ligeledes på petbox.dk. Denne service kan til hver en tid afmeldes enten i nyhedsbrevet eller på vores hjemmeside.

Ophavsret

Indhold på petbox.dk hjemmeside er ophavsretslig beskyttet og må ikke uden forgående aftale videreformidles eller kopieres. Al materiale på petbox.dk hjemmeside tilhører petbox.dk og må ikke reproduceres uden tilladelse fra petbox.dk
Alle billeder og tekster leveret af petbox.dk på ikke reproduceres eller anvendes i reklamemæssig sammenhæng uden tilladelse fra petbox.dk

Sidst opdateret d. 07/03/2019
Petbox.dk - Tømmerup Stationsvej 10 - 2770 Kastrup - Danmark - CVR 27331416 - SupportCopyright 2019 Petbox.dk
Facebook Instagram Bliv ambassadør Cookiepolitik Privatlivspolitik Nyhedsbrev